domingo, 4 de abril de 2010

Receitas Traduzidas: Manhattan by Tecla sap..

Today I'm going to talked about Translated Receipit by Virgina Klie and credits by Ulisses Uhelb from Tecla Sap.


Virginia Klie

Manhattan

Sweet Manhattan

  • 1 part sweet vermouth
  • 2 parts Bourbon or rye whiskey

Blend the vermouth and the whiskey in a mixing glass with ice. Strain into a cocktail glass. Serve with a maraschino cherry.

Dry Manhattan

Substitute dry vermouth for the sweet vermouth. Instead of a chery, serve with an olive.

Manhattan

Manhattan Doce

  • 1 parte de vermute doce
  • 2 partes de bourbon ou rye uísque

Bata o vermute e o uísque em uma coqueteleira com gelo. Coe dentro de um copo de coquetel. Sirva com uma cereja maraschino.

Manhattan Seco

Substitua o vermute doce pelo vermute seco. Em vez de uma cereja, sirva com uma azeitona.

Cf. Anglicismos: HAPPY HOUR
Cf. Expressões Idiomáticas: Motorista da Rodada
Cf. Mais Receitas Traduzidas

Referência: “Not Just Hamburgers! Aprenda inglês com as melhores receitas da cozinha americana” de Virginia Klie, Disal Editora, 2003. Leia a resenha. Compre seu exemplar na Disal.

Nenhum comentário: